måndag, december 31, 2007

Före å efter

Såhär såg det ut i vårt TV-hörn i morse:


Nu när min farsa har borrat å hållit på så ser det ut såhär (ska fortfarande få upp resten av grejorna på väggen förstås...)

2007 - en sammanfattning...

Var kapellmästare för Bingolottos Guldkväll och Uppesittarkväll i TV4. Kompade här artister som: Louise Hoffsten, Magnus Carlsson, Amy Diamond, Martin Stenmarck, Christer Sjögren, Roger Pontare, Afro-dite, och André de Lange. Spelade även vid flera tillfällen bingomusiken - nu med gästartister som Ulf Wakenius och Max Schultz. Spelade också in grunder på ett album som ska dokumentera vår specialskrivna instrumentala bingomusik...

Fick förtroendet att vara Sanna Nielsens ackompanjatör vid ett 10-tal tillfällen, både på duo och med band.

Var kapellmästare för Christer Sjögrens "Andliga sånger turné" 17 gig sept-nov.

Vickade som kapellmästare 5 föreställningar i 2entertains uppsättning av "Little shop of horrors" med bl.a Tomas Pettersson, Sven Melander, Jessica Andersson och Mikael Tornving.

13-15 dec var jag för 2:a året kapellmästare för "Stjärnjul" med 7865 pers i publiken. Gästartister var Janne Åström, Jeanette Köhn och Malin Berghagen.

Strögig under året med: Anne-Lie Rydé (duo), The Hitchcocks, Sara Löfgren, Frank Ådahl, Eddie Oliva, Anders Johansson, Sofia Källgren, LaGaylia, Peter Johansson, Åsa Rydman, Martin Gabriel, Jim Jidhed, Pernilla Emme och Ulf Eson.

Gjorde några gig med Big Beat: bl.a med Papa Dee och Uno Svenningsson som gästartister.

Våren 2007 blev min sista säsong på Cabaret Lorensberg (totalt har jag spelat 468 showkvällar där!). Karl Gunér & jag producerade nästan alla bakgrunder även till höstens show.

Övriga inspelningar i studion innefattade stråk och piano-inspelningar till artister som: Kat DeLuna (USA), Journey south (UK), Marilou Bourdon (CAN), Bosson, Bryan Rice (DK) och de grammynominerade albumen med Nanne, Magnus Carlsson och Majas Hårband. I Melodifestivalsammanhang gjorde jag stråk på Jessica Anderssons "Kom" och Lettlands Eurovisionbidrag "Questa notte".

Mest spelat på radion på detta år är nog Anders Johanssons "Alone" och Marie Picassos IDOL-vinnare "This moment" där jag spelar flygel på båda låtarna.

I mars föddes Max - och i november flyttade jag min studio till Högsbo.

Rytmen i kroppen

Wow...i vissa världsdelar har man rytmen i kroppen:

söndag, december 30, 2007

Dafnis Prieto

När vi var i New York 2005, så var vi på en gittarfusionkonsert med Wayne Krantz på Bar 55. Denna kväll "testade" trion (Anthony Jackson spelade bas) en ny trummis...och vi reagerade på många sätt angående honom. Han var extremt "snabb" på hi-haten...samtidigt som han hade grymt flow. Och lite "rörig" latinmässigt - men grymt kul att lyssna på. När 2a set skulle börja så var han inte på plats (klämde förmodligen in ett gig annorstädes) - så bandet fick spela första låten utan honom (på duo då)...lite demonstrativt. När 2a låten skulle börja smög Prieto in i introt och var tvungen att kicka ännu mer ass för att bli accepterad...hehe. Man tyckte synd om honom. Jaja.

Igårkväll kollade jag Latin Grammy Awards på SVT2. STOR gala. Plötsligt presenterades Dafnis Prieto som grammynominerad för "Best new artist". Wow. Kul!

fredag, december 28, 2007

Mellandagsglädje

Har de senaste dagarna mest hängt på hemmafronten - eller varit i affärer med avdragsgilla saker...

Införskaffandet gäller saker som USB-minnen, kablar, Logic8-uppdatering, Stylus RMX, EZ-drummer med Nashville expansion, portabel USB-hårddisk och andra saker som gör livet lättare att leva... ;-)

Svängde igår in på Bilia och "släckte" mina service-lampor - och i morse 08:10 gick så Volvon igenom ombesiktningen. 7 sekunder tog det - men kostade ändå 200:- Kul.

Nu ska jag åka å köpa en LCD-TV.

onsdag, december 26, 2007

Musikläggning

Kollade "Stjärnorna på slottet". Jä vad kul ljudlagt det var...varje låt var grym.

Update: Hade inte detta i tanken när jag igår såg avsnitt 2...förrän plötsligt filmmusiken till "Contact" dök upp. Hahaha. Som sagt. Bra musik.

måndag, december 24, 2007

Vazzzzva ner

Sådär...home at last. 14 timmars koncentration. Kul sändning - det kändes safe å bra. Alla artister åkte ett chartrat plan hem till Stockholm nu vid 01...å jag bor en kilometer från Bingostudion...skönt. Jaja.

Här finns Uppesittarkvällens inledningslåt "The Christmas song" med Andre De Lange:

God jul.
http://www.folkspel.se/qbrickbingo/?id=772


Jä.

söndag, december 23, 2007

Akt 8 wow...

...man börjar bli lite snurrig av alla in och utgångar till reklampauser...vi spelar olika tonarter hela tiden...vet inte om det märks...men det blir lite roligare att spela...hehe.

Nu e det bara ut, in och Stilla natt kvar...tjo!

Akt 5

Jä. Nu har jag playbackat mig själv...hehe. "This moment" - tror att jag "missade" nåt fill...men det känns ok...jag hade lite volym på flygeln påvriden...så jag hade feeling jallafall:-)

Akt 3

Så...nu har vi softat 2 bingon...hade en krankamera en decimeter från handen i början av "Have yourself a merry little christmas"...men den kändes soft! Fint med olika instrument som spelar melodi...hehe...jaja.

Nu e vi inne i singbackträsket...Återkommer med Afrodite live om en stund! Åsså alla IN & UT förstås..! :-)

Akt 1

Nu e uppesittarkvällen igång...Skön feeling på André Delang's "Christmas song"...Rhodes med pad...åsså lite pling i bridgen...gött.

Det kommer att bli GRYMT många Ut-gångar denna kväll...nu har vi spelat en. Bbm. Kul.

Sustain-svacka

Ajajaj...sustainpedalen på Rhodeset har hängt sig...så jag har fått plocka bort det å köra Motif-rack-rhodes istället...men det funkar bra. Ser inte lika snyggt ut bara... ;-)

Åsså har jag med mig lilla minisynt för pling ikväll...de ska va julstämning :-)

lördag, december 22, 2007

Nattligt jam

Fredagen avslutades med musikglädje på Deep. Wojtek spelade fantastisk sax och framåt småtimmarna kom även BratJohan å Peter Conradi och förgyllde lokalen. Glädjen var stor. Jag spelade på Compacten. Som jag förövrigt ska åka å hämta nu. Tjo.

fredag, december 21, 2007

Bingo-genrep

Idag har vi genrepat Bingolotto inför uppesittarkvällen på söndag. Sändningen är nästan 5 timmar lång...9 akter...så det är en del in och utspel att hålla reda på..! :-)





Jag spelar på deras schyssta GT7-flygel (som GT2 fast större) - med mitt rack och JP8000 midimässigt. Åsså rhodeset på ett par låtar. Bingomusiken blir fusionarrade psalmer... :-) Det kommer att bli en kul dag på söndag!

torsdag, december 20, 2007

Morgonglädje

Sitter nu i Konserthuset och väntar på genrep inför Samskolans avslutning. Hög stämning bland eleverna - det här är alltid jättetrevligt. Tjo!

onsdag, december 19, 2007

Skön eftermiddag

Var på ett möte om ett framtida projekt. Åkte sedan ned till Gothia å träffade BratJohan å Petter...för att sedan åka hem. Skön eftermiddag.

Julavslutningsdags igen

Åkte ned till Samskolan i morse och repade avslutningen inför morgondagen. Kommer att spela flygel på ett gäng låtar.

Ska dessutom spela Tubular bells på "Do they know it's christmas". Stort.

tisdag, december 18, 2007

Shopping

Tog en heldag i införskaffningens tecken. Började iofs med att åka till en studio med familjen - där Anna sjöng in en reklam - men sen blev det musikgrejjer för hela slanten.

Köpte en ZOOM H4 - för mobil inspelning utan dator.

En Vispop 10-12... :-)

En Korg microX - WOW en svinliten synt med Tritons ljud i sig! Går nog att plocka upp på X2000 utan att störa.

Införskaffade även en Roland 1080 extra - för jag ska sälja en inom nån dag.

Åsså kablar och sånt.

måndag, december 17, 2007

25 minuter till nedsläpp...

...och det är redan fullt... (de tomma platserna till höger e mixplats...)

Julkonsert på Hönö

Jodå...om 45 börjar det...och vi har nästan övat alla låtar...hehe. Repar just nu sista låtarna i en annan lokal...tjo.

Här e min plats:

söndag, december 16, 2007

Hemfärd!

Efter en lång vecka sitter jag nu på Centralen och tar en kopp kaffe i väntan på 08:10-tåget. Återigen har jag blivit påmind om hur glad man kan bli av musik:

Salem Al Fakirs "Good song" hördes i café-högtalarna - och plötsligt blev jag bara GLAD :-)

Då var det svårt att se hur den efterföljande låten inte skulle bli ett sjunk... men då kom Sannas "Vågar du, vågar jag"..! Den låten har jag några glada minnen av - så det var en väldigt munter stund i morgonkaffets tecken! :-)

Afterglow

Sitter nu i Liljeholmen på Afterglow. Wow. God mat å många tal - nu väntar vi bara på att TAGANDET ska börja..! :-D

5:e (å sista) gigget


Wow. 3 föreställningar idag - och det är fortfarande kul! Nu har vi spelat den sista föreställningen och feelingen och säkerheten har varit genomgående i alla tre dagarna. Väldigt kul. Nu e det time för AFTERGLOW!

lördag, december 15, 2007

Kul överaskning - Dubbel platina!

I pausen mellan 2:a och 3:e föreställningen dök Janett från Warner upp - och delade ut en Dubbel-platina-skiva..! Vilken överaskning! Kuuul. D'ZRT har sålt dubbel platina i Portugal - jä!

Gig no:4 - FULLSATT

Jä. 2:a för idag. Kul med fullsatt Filadefiakyrka!!! Jä. Fantastisk publik med jubel i introna på både "Time to say goodbye" och den avslutande "O helga natt".- GRYMT!

Kul detalj: Basisten tog av sig sin musiklyssning (in-ear) efter "O helga natt" och glömde att vi skulle spela "Tomtarnas vaktparad" - så han spelade hela låten utan att höra vad vi andra gjorde - han gick bara på hihaten och slaskpiano - det enda som ligger ut som lyssning akustiskt i rummet..! :-) Hörde inte ens sig själv!!! Hahaha.

Första lördagsgigget

Jodå...det tuffar på. I morse skrev jag ett stråkarr på "When the saints" som Janne Åström sjunger i en "Robert Wells-tappning"...och det var läge att ha med _hela_ orkestern på den låten. Kopierade notbladet i hotellets reception - och sedan snabbrepade vi den innan dagens första föreställning började.

Nu e det en timme ledigt innan lördagens 2:a gig. Dagen blir nog inte så jobbig - utan mest kul...för konserten är inte så värstans intenssiv just för mig - så det blir mest bara att behålla koncentrationen - så e det "Afterglow" förr än man anar... :-)

2a gigget

Nu känns det som att låtarna sitter på ett säkert sätt...så vi e laddade för att spela 3(!) föreställningar på lördagen. Tjo!

Hann även med att besök Julgalans efterfest på nattkröken. Nice.

fredag, december 14, 2007

Spontan direktsändning

Wow...när jag skulle ge ton till första låten hade jag just konstaterat att pianot inte var påslaget - så jag vred på ordentligt med volym så kören skulle höra tonen ur piano-högtalarna...DÅ slogs pianokanalerna på - så jag sulade ut ett fruktansvärt kraftfullt F rätt ut i Lugna favoriter. Hoppas dom har en stor masterkompressor nånstans... :-)

Sen när jag spelade introt på "Have yourself a merry little christmas" så glappade nånting så pianot lät som Kosmoskatten.... :-)

Som avslutning spelade vi "Stilla natt". Helt spontant gjorde vi en första soft vers med bara solosång och piano. Jeanette Köhn sjunger verkligen väldigt vackert! Jaja...efter denna omtumlande morgonen hann jag nu tillbaka till hotellet innan frukosten stängde...så nu sitter jag och myser här framför en brasa. Jä.

Tiiiiidigt

Gick upp vid 07 och åkte till Hotell Anglais...Lugna favoriter sänder härifrån nu på morgonen - och vi ska sjunga ett par låtar med några körmedlemmar ur Stjärnjul. Vi ska spela runt 08:30 - jag sitter just nu och laddar med en kopp kaffe i frukostbaren...
Grymt bra att en av körmedlemmarna har ett P200 som han tog med hit. Wow. Jä. Det är förresten Kulturministern - och Malin Berghagen - på bilden. Tjo.

torsdag, december 13, 2007

Premiär!

Efter att ha känt på några låtar på eftermiddagen så var det så premiär av "Stjärnjul" nu ikväll.

Filadelfiakyrkan var välfylld och allt flöt på fint. Här är en bild tagen en minut innan det började.

onsdag, december 12, 2007

Genrep

Nu e låtarna färdigrepade...och vi hade ikväll ett genrep inför typ 250 pers. Bra att känna på låtordningen inför folk...det blir nog ett par ändringar inför morgondagen. Lurigt att hitta rätt plats för låtarna i finalen.

Stråksession i Orminge

På morgonkvisten åkte jag ut till Boo-studion i Orminge. Vi skulle lägga stråk på 2 låtar till plattan som vi la grunder på förra veckan.

Vid 10 kom stråket - och vid 11:15 satt båda låtarna inkl 3 dub! Skööönt. Det låter kanonfint.








Nu har jag åkt in till stan och käkar lunch vid Odenplan...och när jag sitter å surfar här nu så ser jag en nyhet som verkligen är ett sammanträffande. Jag såg dock ingen lekplats...så vi var nog utom fara..?

tisdag, december 11, 2007

Heldag i Stjärnjuls tecken

Åkte hemifrån vid 06:45...hämtade upp basist....hämtade upp synt i studion...hämtade upp gitarrist...and off we go.

Ganska schysst timing när vi kom körande över S:t Eriksbron och klockan var exakt 12:30. Precis den tid vi skulle vara framme. Jä.

Under eftermiddagen soundcheckade vi å kände på Stjärnjul-låtarna instrumentalt samt med solister...

Sättningen är key1, key2, bas, gitarr, trumma, 3blås, 7stråk. Jag spelar GT2.

På kvällen anslöt de stora körerna och vid 22 hade vi kört igenom allt som bandet ska vara med och spela på...skönt att få bekräftat att alla arr stämmer - och att alla stämmor fanns utskrivna. Jä.

Stämplar ut

...sådär ja. Nu har jag redigerat klart stråket på melodifestivallåten. Uj vilken feeling jag fick! Denna låt kommer att spelas i radio många gånger :-)

Jaja. Nu när jag kom hem så låg de ny-transponerade stråk- och blås-noterna till "O helga natt" framme på skrivbordet. Skönt att Anna kunde ta hand om den transponeringen...nu ska jag bara scanna dom noterna...och sen e d gonatt...tjo.

måndag, december 10, 2007

Ur askan i elden

Gick upp i ottan och arrade stråk till ett av årets melodifestivalbidrag. Inspelningen började vid 13:30...och jag klämde in ett litet session med en producent emellan också...för att få klart 6 låtar till honom. Jaja.

Nu e melodifestivallåten inspelad jallafall...och jag har sorterat alla noter till "Stjärnjul"...repetitionerna börjar imorrn - så jag ska vara fit for fight! Ska bara tillbaka till studion nu och redigera...så jag kan leverera melodifestivalstråket innan stockholmsavfärden vid 07 imorgonbitti...javisstja - jag måste plocka ur barnstolarna ur bilen också...

Tjo!

söndag, december 09, 2007

Feeling. Stort.

Mycke feeling på konserterna ikväll...och nu i bilen på väg hem så gick "This moment" på RixFM precis när jag slog på bilstereon. Första gången jag hörde låten på radio. Känns väldigt kul att jag fått spela pianot på IDOL-vinnarlåten. Hoppas den går lite på P3 och P4 också...så det blir lite SAMI-pengar...hahaha.

Helsingborgsglädje

Det var ju inte så länge sen jag var här på Konserthuset med Christer Sjögren - då som nu är Helsingborg fantastiskt trevligt. Sanna Nielsen gästar "Christmas Carols" med Helsingborgs konserthuskör och en brassensemble ur Symfoniorkestern. VÄLDIGT varierat program.

Efter delar ur Bach's juloratorium går jag å Sanna in och spelar "Koppången" - skön stilövergång faktiskt.

Samma sak senare i programmet när kören sjunger Wagners Gloria - och vi tar över med "All I want for christmas" :-)


En annan kul grej med denna konsert är att vi framför "Have yourself a merry little christmas" med Christina Aguileras harmonik...den harmoniseringen är GRYM :-) Tänk även in en stor Flygel mitt på scenen i ett nedsläckt konserthus. Å Sannas grymma sång. Väldigt skön bag.

Jaja. efter 2 konserter på lördagen och 2 nu på söndagen så ska det bli skönt att köra hem. Har skrivit klart de sista noterna till "Stjärnjul" på hotellet...och organiserat med en massa stråkarr som ska spelas in under veckan. Jaja. Det är snart jul...

fredag, december 07, 2007

Nu e det dags igen...


Trevlig fredagsföreställning. Scandic bjöd på plick å plock efteråt. Riktigt kul kväll som avslutades på Penny Lane där vi lyssnade på LittleShop-trummisens band. Jä.

SnurriSnurrSnurr

Åkte till studion i morse för att lägga stråk. Det är ju en del att plocka med vad det gäller att koppla upp mikar, lyssning och sånt nu när det var första gången som vi skulle spela in i nya studion. Det slutade med att jag ställde upp allting som det stod i gamla studion - så får jag rodda iordning dom "snygga" kopplingarna när jag får tid.

Skickar ett par "add-on"-stråkfiler till Stockholm nu...och ska snart jäkta till Halmstad för Little shop of horrors. Usch vilken hackig dag.

torsdag, december 06, 2007

Jag skriver å skriver å skriver...

...men kommer aldrig till dörren. Jo förresten. Var en sväng och käkade, pratade i telefon och skrev noter på Masala. Ska snart även träffa en medmusikant här i närheten...så lite kommer jag utanför dörrn...men det är en del noter kvar att skriva...hehe.

Jaja - läget e under kontroll - och glädjen är stor - och Astor har bajsat i blöjan.

Not-rusch

Sitter just nu och skriver de sista noterna till Sanna Nielsens julkonserter i Helsingborg, Stjärnjul samt ett par stråkarr till en popgrupp. Lite rörigt i huvudet - men det känns som en kreativ dag!

onsdag, december 05, 2007

Nästan som julafton

Nu på morgonen när jag kom hem väntade det ett paket från Ginza. En skiv-beställning som vi gjorde häromkvällen. Schysst bag va? :-)

Grammis-glädje

Såg just Grammis-nomineringarna...och jag medverkar på 3 av de nominerade albumen:

ÅRETS BARNALBUM
*MAJAS HÅRBAND – BARNMUSIK


ÅRETS DANSBAND/SCHLAGER
*MAGNUS CARLSSON – LIVE FOREVER - THE ALBUM
*NANNE – JAG MÅSTE KYSSA DIG


Kul!

"Jag trodde det låg på andra sidan"

Beställde taxi till Farsta 05:32. 05:46 dök den upp. Tåget gick från Centralen 06:05. Jag hann. Men det är aldrig kul att stressa...jaja.

Effektiv flygel-läggning...

Fick glädje-skjuts tillbaka ut till Solna - så vi kom igång å la flygel redan vid 22:30. Eftersom vi lagt grunder på samma låtar under dagen så visste jag vad jag skulle spela...plus att jag spelat på klaviatur 11:00-22:00 i STRÄCK... ;-) - m a o gick det väldigt smidigt med flygel-påläggen. Det låter väldigt bra om de 4 låtarna efter bara en dags jobb - så det blir GRYMT kul å höra när plattan släpps.

Så här fint var det riggat när jag kom tillbaka från körrepet..!

tisdag, december 04, 2007

Vilken dag...

Vid 10 i morse började vi spela in grunder till en platta i Soundtrade-studion i Solna. Spelade Wurre, Hammond - samt slaskpiano med min NordCompact. Uprightet lät kanon för ändamålet! Grymt kul att livespela grunder på detta sätt!

Det flöt på jättebra - vi satte 4 låtar - och vid 17-tiden avvek jag för att repa med "Stjärnjul" i Årsta.

Efter ett kollektivtrafikäventyr (inga pendlar eller tunnelbanelinjer går till Årsta centrum) e jag nu här och repar. Kompade nyss världsmästarna i barbershop-kvartett - "SALT"...kul. Överlag känns det som att det kommer att bli en kul konsert att spela detta år. Vi (Rönninge Show Chorus & Entertain men + gästartister) spelar 5 föreställningar med 15-mannaorkester nästa vecka. Jä.

Snart bär det tillbaka till Solna för flygelpålägg. Kul.

Tajt

Taxi Göteborg dröjde 9 minuter från det att jag beställde 05:33. Så sena brukar dom inte vara.

Sen var dert 4 pers framför mig i kön till biljettuthämtningsapparaten på centralen. Helt sanslöst att dom inte smäller upp en till automat i den hallen.

Jaja...nu e jag på väg. TuffTuffTuff.

måndag, december 03, 2007

Myspys

Vi spelade mys-musik i 90 minuter. Höjdpunkten var nog "Stilla natt" i fusion-version med loopen från Carolas "Dagen är kommen" och skön sax-feature...hehe.

Nu efteråt fick jag känna på svackan att ha flyttat mina grejor till Högsbo - det ligger ju inte direkt på vägen hem...

Hämtade upp min digital-piano-case som jag nu lånar ut ett tag - åsså hämtade jag StageCompacten för att ha med mig till en inspelning i Stockholm imorgonbitti. Tåget går 06:00. Kul. Gonatt.

Etapp 1

Nu så e cotail-pianot i entren avklarat. Det behövde inte bara vara jullåtar - så jag spelade lite realbook från MacBookens skärm också. Kul.






Nu e hela riggen klar i tältet också. Tjo!

Storan. Stort.

Spelar ett företagsgig ikväll. Typ samma rigg som igår - fast med Storans P250 istället för FP3...Glädje.

Nu e jag riggad å klar här ute i "tältet"...ska snart gå upp och spela "välkomstpiano" i Spegelsalen...tjo!

söndag, december 02, 2007

Grym feeling

Det kom mycke folk på andra föreställningen också..! Det var väldigt kul att spela julmusik ikväll! :-)
Ett väldigt roligt tacktal (för er som vet storyn om min svarta V70): BilMånsson gav mig en modell av en V70 av senaste modell och sa i miken från scenen: "Jag såg att du kom i en gammal V70 - vi byter in den när som helst om du vill köpa den nya modellen"..! Glädje.

Packade ihop mig och kom hem till Göteborg redan vid 23 ikväll. Skönt.

Hittade en mobilblogg som direktsände 23 sekunder från kvällens konsert :-)
http://www.mobilblogg.nu/o.o.i.s?id=42&imgid=132547&user=aakesdotter

Första föreställningen...

Sitter nu i den mysiag personalmatsalen på BilMånsson i Eslöv och har spelat första föreställningen av 2 här i Bilhallen. Det låter som en konstig konsertlokal - men det var verkligen kanon! 700 stolar var fyllda. Jä.

Jag har med mig racket med TG77, 2080 och MotifRack. Det befintliga motherkeyboardet är en Roland FP3...så jag kör pianoljudet från MotifRacket istället...hehe...åsså kör jag volympedal med pad från TG77 och 2080.



Har även med MacBooken och kör trumloopar på 4 låtar. Det funkar kanon..! Den spontana setupen skapade en del sladdar... :-)

Looopar asssssss

Satte mig nu på morgonen och gjorde iordning hi-cuttade trumloopar att använda på Sanna Nielsens julkonserter i Eslöv ikväll. Det känns kul att kunna variera sig lite när vi spelar på duo. Tar även med mig paaad-racket. Off we go.Tjo!

lördag, december 01, 2007

2453

Jag har haft ett problem med min Nokia N95 senaste veckan. Den har inte pipit eller på annat sätt uppmärksammat att jag fått SMS. Bara genom att gå in i inkorgen har jag kunnat se om jag fått nåt nytt SMS. Väldigt frustrerande - eftersom SMS är snabbaste och ostressigaste sättet att lösa småsaker... :-)

Raderade just 2453 SMS från min inbox. Nu piper den igen. Konstigt. :-)